top of page

zo 09 apr

|

Place d'Amis

KAP + Soundhealing & mantra's zingen

Helena Duchatelet werkt met verschillende instrumenten zoals crystal bowls, bellen, drums, ratels, shrutti box en vooral ook haar engelachtige stem om je een diepe staat van ontspanning te brengen waardoor herinneringen, beelden en emoties vanuit je onderbewustzijn naar boven kunnen komen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
KAP + Soundhealing & mantra's zingen
KAP + Soundhealing & mantra's zingen

Tijd en locatie

09 apr 13:00 – 17:00

Place d'Amis, Boomgaardstraat 72, 2018 Antwerpen, België

Over het evenement

De prijs voor dit event is 80€.  Om je plekje te verzekeren wordt een voorschot van 30€ gevraagd.

Na de openingscirkel begeleid Helena (Innerpeace Alchemy) de deelnemers in een klankbad waarin je in een diepe staat van ontspanning wordt gebracht. Dit loopt door in een KAP-sessie waarin een krachtig energetisch veld van non-duale energie geopend wordt.

Tijdens KAP ervaren deelnemers vaak dat hun keelchakra opent via geluiden of klanken die spontaan willen doorkomen, soms resulterend in zingen of neuriën. Dit kunnen toelaten is zeer helend. We gaan hier als groep nog verder mee door na de sessie: Helena zal ons begeleiden in het zingen van mantra's. Door het herhalende karakter van deze liederen in het Sanskriet hoef je de tekst niet vooraf te kennen, je leert al zingend de woorden. Je hoeft geen zangervaring te hebben en je hoeft ook geen bedreven zanger te zijn. Het gaat voornamelijk over het genot ervaren van jezelf toestemming geven om te zingen in groep. Dit werkt heel verbindend en bekrachtigend.

Website Helena: www.innerpeacealchemy.com

Over de locatie: Place d'Amis - Boomgaardstraat 72, 2018 Antwerpen

Druk op de middelste bel. Loop door de gang tot achteraan op de patio.

De studio bevindt zich aan de rechterkant.

Op deze locatie zijn matjes, dekentjes en zitkussens aanwezig. Het is wel fijn om ook je eigen matje en dekentje mee te nemen, echter niet strict noodzakelijk. Wanneer je een matrasje van de locatie gebruikt vraagt de eigenares wel om een doek/dekentje tussen jou en de matras te leggen.

Parkeren in de buurt kan uitdagend zijn. Voorzie hiervoor genoeg tijd. Je kan eventueel gebruik maken van de betalende parking aan Brouwerij De Koninck.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Voorschot

  € 30,00

  +€ 0,75 servicekosten

  Je reservatie ligt vast na betaling van het voorschot. Het resterende bedrag van 50€ wordt op de dag van het event betaald.

  € 30,00

  +€ 0,75 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page